Неспокiй в душi замикав вiн сумом

Неспокій в душі замикав він сумом.
І в тій в»язниці про горе думав.
Без перешкод капав сльозою.
І визнавав свою долю – злою.
Не помічав навкруги нічого.
І щастя лишило його самого.


Рецензии