Украiно, ти чия?

Україно, ти чия ? Народу,
Що мене цінує, береже.
Хто не зневажає мою вроду.
І мої кордони стереже.
Хто не забуває історичних,
Давніх і не дуже сторінок.
Не руйнує і надбань сторічних.
Не збирає нових помилок.
Того я , хто країною гордиться.
І плекає мову скрізь мою.
Я за того можу поручитися,
Ця людина з нашого краю!


Рецензии