Летять у неб журавл

Летять у небі журавлі,
Шикуючись ключами,
На Південь, до Турецької землі
... і осінь пролягла між нами
Мінлива осінь золота
... й дощі сльозами

Туманна осінь
Марні сподівання,
Примарні мрії змиються дощем
Тебе - дорога в літо на літаку відносить
Скажи мені - коли зустрінемося ще?


25.09.2003


Рецензии