На Батьк вщин

На Батьківщині, на Батьківщині,
Де тин стоїть і серце лине,
Лине до проявів любові,
Лине за волі і по волі.

На Батьківщині стоїть хата
Садком із яблуні багата.
А поряд стіл стоїть старенький
На прості страви багатенький.

Бабуся лагідной рукою
Рятує нас від непокою,
Там радість, посмішка, застілля,
Там всі разом, там скрізь весілля!

Про Батьківщину часто мрію
І спогадами шаленію.
Хочу вернутися в дитинство,
Де всі живі і люблять міцно…


Рецензии