Я пiшу

       Я П I Ш У

Я паэтау паважаю,
Сам ад часу я пiшу.
I усiм таксама раю,
Рукi працягнуць к пяру.

Бо раней я жыу бяз бедау,
Iшоу пакрыху па жыццi.
Ды канешне i не ведау,
Дзе свой лёс змагу знайсцi.

Узяу пяро аднойчы у рукi,
Не паспеушы i пачаць.
Як рыфмованыя гукi,
Стау я раптам адчуваць.

I цяпер пiшу ад часу,
Думкi склаушы у радкi.
Слухаю я лiры гласы,
Хоць ужо iдуць гадкi.
       11.09.2002.


Рецензии
В 15 лет написано!
У Вас такие задатки, юноша...

Игнатова Мила   25.04.2018 16:00     Заявить о нарушении