Mens World ACRO

Така вже доля галіційської кобіти

А може карма, та дарма, дарма…

Що можуть мовити слова? Терпіти?

О натерпілася! Корма

Пускає милею завдовжки піну

І щогли під вітрилами тремтять

До мене прийдеш – яко вночі тать

Не відаю коли, але напевне стріну …

І викочу барильце оковитої з полином

Медових вуст скуштую, хай їм грець!

Але то буде потім, зараз з морем - герць

Є в нього плани на мою скорину…

П іду я ліпше на місток стерно затисну

І свисну: «Всі на щогли Вашу Мать!

Н е стачить у повітрі кисню!

Ген попереду - Око Бурі! Вітрила геть! Не спать! Не спать!

В оістину в цім чоловічім світі важко жити

І поганяти пряником і батогом любити,

На житі ціпом ворожити ,

І шляхом битим

В глухую ніч брести, шукаючи себе утеклу…


Рецензии
Здравствуйте. Нравятся Ваши стихи, поэтому добавила в список избранных :)

Юлия Герасько   21.04.2009 15:51     Заявить о нарушении
That's fine dear Julia, very fine indeed!!!
I'm pleased very much!!!
:-)

Ингвар Олафсон   01.05.2009 17:48   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.