Ще не вмерла Укра на

Ще не вмерла Україна,
Та не вмерли і кати.
Дружню до того родину
Розтинають на шмати.

Понаїхали зі Штатів,
Вилізли зі схронів,
Та пізнали батько й мати
За свій час прокльонів.

Вже дісталися до влади
Стали царювати,
І заВУЙКОла країна
Замість заспівати.

Брехунів очолив табір
«Чисторукий» командир,
Розміняв червоний прапор
На коричневий мундир.

Репетує до нестями,
Що біда зі сходу,
Від радянського загалу
Та його народу,

Поспішає змарнувати
Історичну правду,
Русомовних зацькувати,
Й притягнути НАТО.

З ними зграя шахраїв
Та «шановне» панство
Співвітчизників своїх
Втягують у рабство.

Та народ хоч і волає
На суцільну зраду,
Все одно їх обирає
У наступну владу.

Чи така вже твоя доля
Рідна Україна:
Шахраям – земля і воля,
Людям – гнута спина!


Рецензии
Чомусь таке вiдчуття, що з часiв Тараса Шевченко нiчого й не змiнилося...ось i останнi рядки ц'ого вiрша тому пiдтвердження...
Дякую Вам за щiрi думки українця.
Успiхiв!

Алёна Берёзкина   11.07.2008 19:05     Заявить о нарушении
Это Вы точно подметили,Алёна.Я рад,что нашёл единомышленника.
Удачи Вам!

Юрий Павлюков   11.07.2008 22:14   Заявить о нарушении