Fudbol

Usypiajonc monz kazal oglondac pilke nozno
ale przeciez w tej sprawie nie jestem pobozno
monz usnol a ja oglondajonc sie nudze
oczy nie zamykam bo juz sie nie obudze
nie doczekalam sie gola i usnelam
wynik przysnilam i zgadnelam.


Рецензии