Соломiя

(пісня)

Глибина очей сягає небеса,
дві стріли вразливі - брів її стремління,
із промінння сонця сплетена коса,
а вуста палають в пломенях весінніх.
Неземне моє
та Боже сотворіння.

Приспів:

Соломіє, мія-мія -
мріє моя,
серце мліє,
погляд сію
за тобою я.
Соло тліє - пісню гріє,
світить зоря.
Зірка - доля,
Божа воля,
Ти в цю мить - моя.

Поцілунком за усмішку заплачу
та у морі квітів викупаю радість,
хмаровиння недовіри та плачу
розжену над білим від цвітіння садом.
Неземна моя,
богине сонця - Ладо.

Приспів:

Я складу тебе із тисячі пісень
і до ніг твоїх тулитимуться ноти.
Я на крилах ночі намалюю день,
а із рамки щастя гляне наше фото.
Неземна моя,
я повторю усоте.

Приспів:

25 Червня 2008


Рецензии
Соломія у захваті!
Що передати Львову?
Як добре, коли фото - у рамці щастя!
Ніжно - ЛР

Леся Романчук   25.06.2008 22:54     Заявить о нарушении
Передай дощовика - нехай накриє від напасті...

Юрий Лазирко   26.06.2008 22:06   Заявить о нарушении