час

рівно зліва - годинник. тук-тук.
бачиш, б’ється життя на зап’ясті.
двадцять тихих ударів... цей звук
не дає нам обидвом пропасти.

глянь на мене, коханий, прошу! -
моє серце сильніше заб’ється:
вічність стане коротшою...
___________________
не турбуйся, це зараз минеться.

(тук-тук... вже світало.
скільки часу, цікаво, зостало?)


Рецензии