Smile, only..

Give a smile, оnly one...so tender
Open arms summer scent resemblin'
Take me in and forgive me,slender
Reminiscences of December

Speak of Days comin' back inverted
Do believe there are those castles.
No grief,no pain,no searchin'
These imprints're too slight to russtle.

Touch your chin,if I were so near
Time fights me - get away from fences
"Nowhere"- is my road to Heaven
-Isn't?
- Real in magic dancing...


Peзонанс."Подари мне всего улыбку" P.Чумичев


Рецензии