М. Яцентюк, яка перемогла страшну хворобу

       

       ( українська мова)




       Коли біда бере у коло
       І розпач сили відніма
       Я наче чую Ваше мужнє слово:
       « Дурниця це – що виходу нема!»
       
       
       Борітеся – поборите – писали
       До нас ще класики, сказати то – не зле
       А Ви ж на ділі, справді доказали –
       Життя у смерті битву виграє!
       
       
       Ви прикладом своїм даруєте надію
       Тим сотням, що позбулись вже надій
       Молитви що шепочуть до небесної Марії,
       Перед очима маючи таких як Ви -
       земних Марій

       


Рецензии