Pro-Space

Для N.N.

Об*ява " Полтава зібралась у Вирій"
На Зірку Вечірню, точніше Венеру,
Приймаєм заявки на виліт до вересня
Хто не подасть полетить на фанері
*
- Нерівно дишетете, друже,
таких не беруть в астронавти
Навтирай цього крему в груди,
може поможе
Кремова шкіра почервоніє як захід в Сахарі
Ніяким іншим чином
патерни дихальні не поправиш
- Хід думок Ваших, Докторе,
прослідкувати важко
Харибда та Сціла в калюжі вашої клініки
міцно засіли
- В тому то й діло, в тому то й справа,
нащо вам космос, нащо вам зорі
ходіть в гіпнотарій, скупайтеся в морі
*

©2008 Святослав Синявський


Рецензии
Тонка іронічність цього діалогу конкурує з його незаперечною реалістичністю.

Хейли Грепс   01.12.2008 17:39     Заявить о нарушении
То є так! :)))

Svyatoslav Synyavsky   02.12.2008 14:23   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.