Не все так сумно, собако

Не все так сумно, собако,
І хоч на ланцюг посадили,
Веселий ти і здоровий,
І повен собачої сили.
Ти потоптав полуниці,
Та кОму собаче діло,
Ти бігав і був щасливий,
І жив ти цієї миті.
Свій суп ти сьогодні получиш,
Свій суп поїмо ми з вами,
Та кому - це смак свободи,
А кому - юшка з грибами.


Рецензии