В. Скавронському. украiнська мова

       




       Вітаю друже милий,з твоїм святковим днем
       Цей рік немов на крилах нестримно промайне
       Щоразу все скоріше летить життя стріла
       Ще серцем молодії - на скронях сивина

       Все більше розумієм-де правда –де брехня
       І все частіш хмелієм від всіх спокус життя
       І хоч ціна зростає для нас із року в рік
       Старіти не бажаєм, який такий наш вік?

       Ще сила є в долонях і в сердці хиста жар
       І є нам що покласти злій долі на вівтар
       Вона нас не зламає і навіть не зігне
       Бо віра в нас палає лише в життя одне

       В життя ,та ще у Бога ,що вивів в люди нас
       Хоч нам важка дорога і випала не раз
       Та знаєш ,друже милий, турботи скинь з душі
       І молодості силу лишати не спіши!
       


Рецензии