Коли розлука назавжди...

Нема страшніше за розлуку,
Коли розлука назавжди.
Я не відчую твої руки
І поряд вже тепер не ти.
Не подивлюся в твої очі,
Вже не зловлю в них вогник я.
Не буду думати щоночі,
Що я вже більше не твоя.
Не буду чути подих твій,
Шалене стукотіння серця.
І змах моїх промоклих вій
Тепер вже буде не доречний.
Очей небесний погляд твій
Мене вже більше не зупинить.
Я не скажу тобі: „Ти мій!”
Моя любов тепер загине.
А твоїх посмішок і слів
Не буде поряд вже ніколи.
І мого серця тихий спів
Цвяхом іржавим розкололи...


Рецензии
Нарешті натрапив на українську! Чудовий вірш! Палкий привіт землякам...

Вячеслав Евтушенко   22.11.2011 21:29     Заявить о нарушении