Dla Natalii - przyjaciulce

Kochana Natali aniolku muj
Rozumiem dobrze swiat twuj
Niestety jemu przeszkadza ten swiat
Ktury jest jak wiendnoncy kwiat
Musisz byc z kolcami jak roza
By nie zniszczyla cie zadna burza
Strzez swuj swiat bo jest wyspo Bozo
Gdzie aniolowie dobro mnozo
Stworzyl Cie Bog by moc odpoczonc w tobie
Ile jest milisekund w dobie
Tyle daruw przyszykowal Stworca Ci
Otwurz oczy szeroko i uwierz mi
A zobaczysz
I zaplaczesz
Ze Bog Cie tak kocha!


Рецензии