Cud

Jak krutkie slowo cud
I rymuje sie ze slowem lud
A przeciez lud i jest cudem z nieba
A samo slonce wiatr gleba
Wszystko jest tajemnico, niewidzialno renko
Zrozumienie tego staje sie prawdziwo menko
Nigdy nie pytaj jak to sie dzieje
Wystarczyc ci musi, ze wiatr wieje
Slonce swieci oraz snieg pada
Czlowiek sie smieje i gada
To wszystko dla ludu
Cudy dane dla cudu
Cudu umiej przyjonc cud
A bendzie zaspokojony twoj glud
Ten glud jest elementem twej duszy
I tylko cud go zagluszy.


Рецензии
Тот голод тоже составляет твою душу,
И только чудо его заглушит.

Не уверена, что все поняла, но замечательно!

Яна Дичун   18.06.2008 17:44     Заявить о нарушении
Da, tak toczna:)!

Spasiba,poniali prawilna, ja rada szto wam nrawitsa.Xaroszogo dnia.

Габриела Луиз   18.06.2008 20:20   Заявить о нарушении