Czas

Glupi nastroj
Smieszne teksty
Wszystko w kolko i od nowa
Znow egzamin i te testy
Tak juz w zyciu jest
Musimy je przyjmowac
Byc milymi dla ludzi
I czystosc serca zachowac
Dobrze ze czas goni
I nuda nie trwa wieki
Tempo sie zwienksza
Bo nasze czyny to leki
Chcemy przescignoc czas
By czas nie przegonil nas.


Рецензии