запитання

Ч---ом би
И---ні? Ти ж знаєш...

Т---ільки очі так дивно сумні,
И---бентежить мене ця розлука...

М---и зустрілися десь навесні...
Е---моційність, піднесення, мука.
Н---ерозпізнана пристрасть, кохання...
Е---нергетика душ

Щ---е і досі іскриться в чеканні.
Е---дельвейси цвітуть лиш тоді,

К---оли ти приїжджаєш до мене...
О---зовися мені уві сні -
Х---очу серце квітчати зеленим!
А---допоки навколо зима, відчуваєш?
Є---дність світу і снігу. Я без тебе - одна.
Ш---видкість світла між нами здолаєш
?


Рецензии