геометр1я

в квадраті - чотири кути:
в якому ж тебе віднайти?
в трапеції - гідна основа:
коли ж ми побачимось знову?
а що ж тоді єдності стала?
на тебе я стільки чекала!
тримай же міцніше за руки!
я знаю фігури розлуки...
"бувай... і на мене не сердься"
трикутником врізалось в серце.
і разом усе відхололо:
між нами - роз’єднане коло.


Рецензии