сто

сто дивних сполоханих слів
на крила легкі піднялись...
сто довгих виснажливих днів
у очі мої не дивись.
сто сказаних справжніх причин
розмили між нас береги...
сто шансів - та є лиш один
вціліти від болю й туги:
сто сліз через тебе проллю,
щоб стали зірками зимою -
зміняю на щирість твою,
на серце, єдине з тобою!


Рецензии