тв1й день

Прокинься. Встань. Відкрий вікно.
Всміхнися сонечку привітно.
І як у доброму кіно
На підвіконня вистав квітку.
Зроби зарядку. Поспішай.
І не забудь піти поїсти.
На кухні випий чорний чай.
Відкрий для себе двері в місто.
Іди ранковими стежками.
Вирішуй справи. Мрій. Живи.
У парку босими ногами
Торкнись зеленої трави.
Працюй без остраху й утоми.
Зайди в малесеньку капличку.
І, повертаючись додому,
Постав за день прожитий свічку.
За все, що буде і що було...
___________________________
...Як вечір тихо промине,
Допоки місто не заснуло -
Згадай мене.


Рецензии