Я буду поруч

Я буду поруч, коли небо
Заб'є останній цвях у долоні світу.
Я буду поруч коло тебе
Взимку і влітку.
Я буду за руку тебе тримати,
Дуже ніжно але дуже міцно
Щоб ти не накоїв дурниць всіляких
Себе не скалічив.
Я все зроблю, щоб не було боляче
І на дуелі з твоєю журбою
Я переможу. Я буду поруч,
З тобою.


Рецензии