Dla Menza

Uwielbiam gdy na mnie patrzysz
gdy do mnie szepczesz delikatnie
ty tak wiele dla mnie znaczysz
twe oczy blyszczo tak ladnie.

Tacy jak ty to jednostki
cenie to i szanuje
kocham w tobie twe drobnostki
zycie cale z tobo planuje.

Uwielbiam gdy sie opiekujesz mno
gdy przytulasz i calujesz namientnie
chce zawsze byc jedyno two
dzieci z tobo chcialabym miec chentnie.


Рецензии