Знов...

Знов ніч, зірки на небосхилі.
Їх так давно вже не було,
А їх життя подібно хвилі,
На них чекала як в кіно.

А я здається у ві сні,
Мої думки вже нереальні.
Там десь далекі ліхтарі
Мандрують по моїй вітальні.

Вогні мигтять на тому боці,
Залишать на мені твій слід,
Подібно як сніжинки в оці.
А ти залишив, ти все встиг!

І темне хутро, стеля ночі
Розтягне аж до небокраю.
Ховаючи від тебе очі
Я не дійду тепер до раю.


Рецензии