Зустрiч з Ангелом ч. 1. Все може буть, все може...

"Все може буть, все може статись"

Все може буть, все може статись
І жаби можуть нализатись
Піти в багнюці покупатись
Над чаплею понасміхатись
 
Але не будемо втручатись
Це справа їх, як розважатись
Хай роблять що вже заманеться
Бо може все це їм минеться

Піду я далі по лісочку
По березі та по пісочку
Ось бачу там дівчаток зграю
До них я зараз завітаю
 
Там у воді вони хлюпочуть
Та хлопців мабуть дуже хочуть
Все може буть, все може статись
Піду скоріш вже роздягатись
 
Я промовчу що було далі
Дівчата ті як діти малі
Хай самі там себе лоскочуть
Та роблять що собі захочуть

Ще б трохи, там й мене порвали
Та добре хоч труси відали
Сховався в стозі й до півночі
Там слухав стогін й сміх дівочий
 
Все може буть, все може статись
Отак пішов я покупатись
Та просидів в копні до ночі
Поки не втих той гам дівочий
 
Тихенько з сіна підібрався
Схопив одьожу та покрався
Поміж дівчаток білолицих
Побіг у ліс подалі звідси

............2............


Рецензии