Навiщо знов страждання?

Навіщо знов страждання
Мені виносить доля.
Коли один лишаюсь
Не чую більше болю

За що життя чудове
Мене так покарало
За що кохання моє
Назавжди відібрала

Навіщо таке щастя
Мені без неї жити
Нащо потрібна ласка,
Як нікому дарити

За що ти так караєш
Мене прекрасний світу
За що так зневажаєш
Свою дитину рідну

Навіщо така доля
Мені у цьому світі
Коли не можу радість
З коханням поділити


Рецензии