десятка

одна самотність,
дві людських душі,
три слова, що здолали порожнечу,
чотири сторони незвіданих світів
і п’ять троянд червоних... тихо... вечір...
шість ангелів сховають тебе в крилах,
сім довгих тижнів нам іще чекати,
перевернімо вісімку на Вічність -
крізь час і відстань будемо кохати!
____________________________
...я наберу дев’ятизначний номер,
щоб подзвонити - рівно о десятій.


Рецензии