By another half of me

Live a life
Hold a dream
Eat a lie
Embrace a truth
Be forever you
Be forever youth
Understand confusion
Cannot be uravelled
I am a lie
I am a dream
I am a lie
I am a truth
I am you
I am youth
I am confusion
I want to be unravelled


Рецензии