Суйiктi менiн эйелiм...

Суйiктi менiн эйелiм,
Гажайып, куыршактай,
Мен сенi жаксы коремiн!
Нэксуйер сэулетай!
Кайтадан жана кун келiп
Тур, аяулым оян!
О, кудайбергенiм, перiм,
Мен сенi, гулiм, кандай
Кумарта, назды суйемiн,
Тек сенi ынтыгамын,
Сен ушiн тек кун коремiн,
О, тагдыр коскан жарым!
Кэзiр кезiнде ойлаймын,
Мен сенi армандаймын,
Керемет, абзал кудайым
Сен менiн гашыгымсын!
Караса коз тоймас, жаным,
Айналайын, жан досым,
О, арманым! О, арайлым,
О, журегiм, ансарым!
Сен ушiн омiр сурамын,
Нуры тогілген сулум,
Кайырлы тан, менiн жарым,
Кайырлы тан, тым сулум!


Рецензии