У в зочку

Як добре у візочку
Дивитись на всіх.
Куди хто іде
І хто що несе.
І швидко я їду.
І їду помалу.
Ще можна постояти
З тьотьою Алою.
Ось зараз звернемо,
Поїдимо прямо.
Як шкода не я
Ним керую, а мама.


Рецензии