Я граюся

Посаджу я на гойдалку
Зайця, котика і галку.
Мишку, слоника, ведмедя.
Ляльку Таню, ляльку Федю.
Положу туди ведерце,
Кубік, книжку, олівці.
Пірамідку, штучну квітку
І вівсяні пластівці.
Ще положу... Що таке?
Місця вже нема ніде.
Буду разом все гойдати.
Буду пісню їм співати.
Все на гойдалці лежить.
Скільки разом? Полічіть!


Рецензии