Мухомор

Ми збираємо гриби
Кожне літо, як завжди.
Тато знайшов, мама знайшла.
Дивлюся, напевно,
Знайшла вже і я.
Великий,червоний
 І в цяточку білу.
Ні, хитрий красень,
Я геть краще піду.
Хоч гарний ти дуже,
Але всі казали,
Щоб я цих гарненьких грибів не збирала!


Рецензии