На порозi осенi

Моститься міст під шлях,
місто - одної масті.
Дощ - наче в небо цвях
вбитий - нема як впасти.

Осінь - з осини кіл,
з хмар - відьом колотнеча.
Крейдою - безліч кіл,
гнуті під небо плечі.

Жаль, як ужалить жаль,
вакуум в серці чулім -
вибився з ритму чвал,
холод співає "люлі".

Ніч - наче втечі слід,
зоряна завірюха.
Слід у тумані зблід,
тиші набрали вуха.

Голос - жевріння тіл,
зв`язані звуки туго.
Степ - застелити стіл,
пам`ять - дорогу другу.

Світло - вертає мить,
щастя - прийти до тями.
Місто - мене приспить,
ночі присипле яму.

1 Червня 2008


Рецензии