Я слухаю тво вiтання...

Я слухаю твої вітання...
Троянди пахнуть дивним сном...
Свіча горить і три бажання...
В Мені живуть...
Небесним Сном...
Небесний вогник пломеніє...
Про нього знаю тільки Я...
Можливо завтра...

Зрозумію...

Чому щемить твоя душа...

       05,06,2008р. Иван Зэленый
_____________________________________
Мои работы:

Живопись:


Рецензии