Що з Тобою...

Що з Тобою...
Мов не бачиш...
Бо Очима...
Ти в Собі...
Може зараз Ти заплачеш?...
Або щось згадала...і...
Може хтось Тебе образив?...
І страждаєш Боже мій...
Може милий Тобі зрадив?...
Або сон приснився...і...
І Уява все відкрила...
Та вже пізно...
Все пройшло...
Ні не треба...
Ні...
Не треба...
Щастя прийде...
Все одно...

Палкий погляд...
Губи шепчуть...
Бачу Щастя...
Це Воно...
Причаруй Своїм Волоссям...
Долю Милого Свого...

       05,06,2008 Зэлэный Иван
_____________________________________
Мои работы:

Живопись:


Рецензии
очень нравится украинский язык. с удовольствием у Вас погостила...

Елена Далада   16.06.2008 22:49     Заявить о нарушении
Спаибо...:-)

Иван Зэлэный   12.04.2009 03:48   Заявить о нарушении