When I Have Been A Young Boy

       When I have been a young boy,
       When I have been a young boy,
       When I have been a young boy,
       I thought my life like a toy,
       When I have been a young boy.

       The earth had swum far away,
       The earth had swum far away,
       The earth had swum far away,-
       I've dreamt in that sunny bay
       And swum with earth far away.

       Chorus:
       Oh, how could I trust in vain!
       I have been like a petal anf felt a pain.
       Oh, but I have heard a lie,
       I heard it everywhere,
       I heard it, and it has turned my life.

       I haven't known any tears,
       I haven't known any tears,
       I haven't known any tears,
       But now my heart closed and squeezed,
       I've lost my faith and I missed.

       The darkness is in my house,
       The darkness is in my house,
       The darkness is in my house,
       I live in it like a mouth
       And see noone in my house.

       Chorus.
       


Рецензии