Де ти ходиш...

Де ти ходиш, любий мій друже?
Хіба ти мене вже не любиш?
Може я щось не так сказала?
Може я чимсь тебе злякала?
Я ж, як краще,любий хотіла
І тебе для себе я зліпила.
А коли здалося - що вдалося-
Зовсім не те все почалося...

Припев:
Хіба тебе не любила,
Хіба не кохала?
Хіба я для тебе любий
Вогнем не палала?
Куди ж ти втік?
Куди ти подівся?
Чи може від кохання
Ти перегрівся?

Де ти любий, де ти коханий?
Знаєшь, ти в мене - самий-самий...
Може я щось не так зробила?
Замість горілки купила пива?
Може борщ був пересолений?
Може любов була шаленой?
Як що треба, я стану іншой,
Тільки ти не лякайся більше!

Припев:


Де ж ти любе мое серденько,
Я ж була тобі, як рідна ненько!
Як що не повернеся до ранку -
Я шукатиму тебе на танку!

Я знайду тебе мій любий,
Знайду мій коханий,
Все одно до мене прийдеш,
Як кіт до сметани.
Ку ди ж ти втік, куди ти подався,
Чого ж ти мій рідненький так налякався?
Хіба тебе не любила, хіба не кохала:
Хіба я до тебе любий вогнем не палала,
Куди ж ти втік, куди ти подівся,
Чи може від кохання ти перегрівся?


Рецензии