Слухаю раманс...

* * *

Слухаю раманс,
думаю пра зоркі,
успамінаю Багдановіча...
Але цеплыня паэтавых пачуццяў
не кранае мяне цяпер.
Мне балюча і холадна
ад святла і недасягальнасці зор...
І чалавека...
насупраць мяне...

(1989)


Рецензии