Нараджэнне верша...

* * *

Нараджэнне верша
падобна на нараджэнне чалавека.
З сугучнасці думкі і душы,
зліцця пачуццяў і настрою
ў імгненне натхнення
ўзнікае істота.
Як незалежнасць ад часу,
як суцяшэнне.
Як ачышчэнне...

(1989)


Рецензии