почарована

почарована щастям,
а може - тобою...
прокидаюсь з глибокого сну,
хочу стати дощем
чи стрімкою рікою,
затопити твою весну.
хто ти, хлопче?
і в чім твої чари?
почароване моє буття...
хочу променем стати,
розвіяти хмари,
зародити нове життя!


Рецензии