10-20-30-40...

10,20,30,40
Зовсім близько, зовсім скоро
Все життя пройде безглуздо
Обернешся а там пусто
Обернешся а там сіро
І уже виносять тіло
І уже проводять душу
Як це нудно ,як це скучно
9,40 днів ,річниця
Може все це тільки сниться
В ранці знов проснешся юним
І тебе іще хтось любить
І ти ще комусь потрібен
І ще жити й жити ніби.
10,20,30,40
Зовсім близько, зовсім скоро…


Рецензии
Это гениальный писатель. Пусть у нас имена одинаковые. Это честь быть одного имени с гением!!!

Палиенко Виталий   19.02.2013 14:16     Заявить о нарушении