Зорянi сади

I
Зоряні сади
В небі розквітають.
Де сьогодні ти?
Небо, не мовчи!
Де твоя любов?
Зорі мабуть, знають,
Тільки, все мовчать вони...

Ла-ла...
Вітер-вітерець,
Забери мене в країну
Люблячих сердець.

II
Квіти восени
Сумно так зітхають.
Може і вони
Знають щось про нас?
Де той перший день?
Квіти мабуть, знають,
Тільки все мовчать вони...

Ла-ла...
Вітер-вітерець,
Забери мене в країну
Люблячих сердець.

III
Чуєш, в небі як
Плачуть наші птахи?
Може це вони
Знають, де любов?
Знають, що в країні
Суму та печалі...
Тільки все мовчать вони.

Ла-ла...
Вітер-вітерець,
Забери мене в країну
Люблячих сердець.


Рецензии