Пострадянська бiографiя

Крик
     Подих
           Плач
Пелюшки, попелюшки, білосніжки,
Дитячий садок, подружок білі ніжки
 зла вихователька, уроки мистецтва
 так минає всеросійське "дєцтво"
ідіотське загальне фото із тепер забутими людьми
Перший клас. Лінійка.
 Ліва рука, у праву руку
 перші букви. коса лінійка
Три класи. знов ідіотське загальне фото
Географія, астрономія, течія ріки, граніт науки
Історичні подвиги, перші зради
Ставити у приклад, давати поради.
 Гуртки, спортивні секції
Все в ритмі вальсу. Вечорниці, танці
Прокидатися рано вранці
               Надягати ранці
Споглядати у вікні протуберанці
Позначати на картах сланці
 Квіти ветеранам, концерти випускникам
 Атестати, тости татів за краще майбутнє
 Розпивання горілки з вчителями
 ДЯКУЮ, прощавайте, не забувайте
 Ось тобі відео з випускного.
 І знову таки, ідіотські загальні фотографії
 Bon voyage, liebe kinder, farewell
Гуркіт
       Стук колес
                ревіння електромотору
Запобігання випадковим зв'язкам
зберігає незмінним здоровий сон
Не притулятися до притиснених дверима
забезпечивши розмежування особистісних зон
Дотримуватись санітарної та протипожежної безпеки
Не годувати собак на роликах
             під час спеки
Завчасно купувати білети на екзамені
Не розкидати у вікна камені
коли живеш у скляному будинку, де кухня - форум.
 Маневри
           повороти
                      у лівий ряд
Поступатися підступним, що обступають
Юридична допомога у відсудженні паю
 лайкри статичний заряд
Медичне страхування та нове житло
Депозит, Кредит, Пенсійний фонд:
Доступні ціни - прозорі мов скло -
на слуховий апарат, мезим, анальний зонд
фітнес-центр, дієтичні страви
металеві конструкції, легкі сплави
широкий екран, гучніший звук
стін два фути бетону, сусідів стук.
Ліпосакція. вибухівка з жиру
Ба-БАХ! Реанімація.
Евтаназія
як гарантія відпочинку та миру
Наступна зупинка.... тшш-шш-ш-ш
                                    ТИША


Рецензии
супер.
можна додати "повсякденне вилячення очей в монітор та телевізор
та різнокольорові гламурні капрізи"
)))

життя проходить саме так. моторошно
а коли намагаєшся щось змінити - доводиться покидати стрій...

Валерий Волковский   09.07.2008 17:25     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.