Я тебе кохаю до нестями...

Я тебе кохаю до нестями
І без тебе жити я не можу!
Я тебе молю і заклинаю -
Ти не грай зі мною, бо не зможу …
Я без тебе Рай не відчуваю!
Все що відбувається навколо,
Вже для мене значення не має,
Бо бажання є бути с тобою!
Ланцюги усі не розірвати.
Це кохання щастя? Стільки болю!
Ти моя нічна й ранкова мрія!
В думках тільки ти але з другою


Рецензии