прощання

вокзал.
жаркий вагон.
і сміх прощань
з вікон.
горить ліхтар.
гудок. кивок.
всміхнись -
усе в нас буде О'к.
вокзал.
вже ніч. і протяг.
прощай!
рушає потяг.
тук-тук:
під стукоти коліс...
не треба
сліз!


Рецензии