ранок

ранок.
зроби мені каву
поки відчиню вікна.
будь же до мене ласкавим –
я вже до цього звикла.

сонце
так лагідно світить:
лиш навесні так можливо.
будь же до мене привітним –
сонечко, ти мов диво…

вітер
ввірветься в домівку
і принесе стоголосся…
будь же зі мною до віку,
пестячи моє волосся…

спокій
приносить силу,
серце горить коханням -
будь же зі мною, милий,
з першого дня по останній!


Рецензии