Купуйте укра нське

Зіграй мене, вітре,
мов гаму мажорну,
розвій, мов ту хмару,
розлючено - чорну.
Неси мене вітре
в розбарвлені далі,
Впиши мою душу
в камінні скрижалі.
Не буду дощем - а малою краплиною,
може плющем, що разом з горобиною.
Вогнем і мечем - буду в горах стежиною.
Буду дорослою - буду дитиною.
Піснею сліз, а чи то журавлиною.
Майським хрущем чи рікою невплинною,
Вічноскінченною вічнохвилиною…
Тихо іду я собі полониною
в серці з тією дурною країною,
 що небайдуже зову Україною


Рецензии
дуже сподобалось.
З повагою Зе Лень

"Я так люблю свою страну, но НЕНАВИЖУ государство"
Васильев

Зе Лень   17.06.2010 03:15     Заявить о нарушении