Облиш... Все даремно... Все марно...

Облиш... Все даремно... Все марно –
У мрії відрізані крила...
І зіграні ролі бездарно...
Пробач, я кохала як вміла...

Забудь... бо це літо не наше –
Ми десь заблукали у січні.
І шляху ніхто вже не вкаже
У нашу омріяну Вічність...

Лиш пам'ять мінорними гамами
В серцях буде інколи грати...
Ми станемо просто примарами,
Які не навчились кохати...
 


Рецензии
Красиво. Такой амфибрахий.. Понравилось

Олег Омелянчук   15.04.2010 01:09     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.